torsdag 15. september 2011

Presentasjon

 Siden det er valgfritt tema, har jeg valgt å snakke om Emilie Autumn.
Jeg skal ha om henne fordi hun er så søt og fin.
Emilie er en sanger og fiolinist, og har holdt på siden 1997, da hun ga ut sitt første instrumentale album. Jeg har hørt på EA i tre år, og hun har inspirert meg mye i løpet av årene.




Bilder hentet fra Weheartit.com

torsdag 1. september 2011

Min nabo Totoro (filmanmeldelse)

Min nabo Totoro (となりのトトロ, Tonari no Totoro), er en japansk animasjonsfilm som er reggisert av Hayao Miyazaki. Filmen ble produsert i 1988, men ble oppgradert i 2005, og kom på kino for første gang i Norge i 2007. Min nabo Totoro er en av Miyazaki's mange klassikere, og har kun fått seksere.

Filmen handler om Satsuki og lillesøsteren hennes, Mei. Søstrene og faren har flyttet ut på landet, ettersom moren ligger på sykehus i nærheten. Det de ikke vet, er at i skogen like bak huset, bor "Skogens Konge", Totoro. En dag da Mei gr tur i skogen, faller hun ned i et hull, og finner Totoro. Filmen handler stort sett om finne igjen Totoro, slik at moren, faren og storesøsteren, Satsuki, også kan få møte ham.


Jeg synes denne filmen er utrolig koselig! Det er en film du kan se gjentatte ganger, uten  bli lei. Jeg kan trygt si at dette er en v Miyazaki's beste animasjonsfilmer! En soleklar sekser!


(Bilder fra www.weheartit.com)
(Video fra www.youtube.com)